keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kirijottajan kiitos

Ennois tajunnu tuota tiapeettes-juttua kirijottaesa että siitä nuin palijo ilua saa. Nii ite ku te lukijakki. Saitte mut iha hämillee ku alako tuo kävijälaskuri pyörimää meleko vinhaa vauhtia. Muutamasa päiväsä pölähti lukemat toiselle tonnille. Kiitos kuuluu niille kaikille jokka jako veispuukisa tota lokikirijotusta. Eritoten iso tattis tiapeettes vertaistujen ja tiapeetteslaste vanahemmat veispuukki-ryhymille. Kaikekaikkijaa tota tekstijä on käyty lukemasa 1300 kertaa! Vau!

Oommää joskus varmaan kirijottanu semmosiaki tekstejä joita o lukenu enempiki ihimisiä (sillonku oon lehesä ollu töisä), mutta jotenki tuo konkreettise lukema näkemine o jotenki nii huikijaa. No ny o tojistettu että joha näitä juttuja lujetaa! Kiitos teille jokka lukkiitte ja törkijän iso kiitos niille jokka laitto mulle pallautetta. Tännekki jos jokku uskaltais kommentoijja nii joha oisin täpinöisä.

Toivommukkaa usija täälä viime viiko aikana käyny tulis uuvvellee ja jaksasitte lukija näitä juttuja. Tämmöstä lokia ei kukkaa luje jos ei tänne ensi löyvvä tietään. Mainostaa saa. Tilakkaa uuvvet jutut sähköpostii, liittykää seuraajiksi tai iha mitä vaa kuha käytte täälä ja lujette. Ja minähä pölötän tätä tekstijä aina tulemaa vähä väliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti